blog


Moja drahá, dovoľ mi ťa privítať na tejto ceste a poďakovať ti, za tvoju dôveru. Viem, že existuje množstvo prístupov a možností, ako na plodnosť nazerať, či aké kroky podnikať. Veľmi si vážim, že moje učenie je súčasťou tvojej cesty a nech už je to tvoj "prvý pokus" alebo "posledná šanca" som presvedčená, že nájdeš práve to, čo potrebuješ.

V tomto článku sa zameriavam na fyziologickú stránku potratu. Prečo? Lebo sama som neraz googlila "či to je ono" alebo nie. Nevedela som či a čo je ešte v norme. Netušila som či ide aj o môj život, alebo je to iba súčasť procesu. Hľadala odpovede, v panike a strachu.

Nie si sama

08.09.2021

Prísť o dieťa je zrejme najťažšia skúška, ktorou som musela prejsť. A nie raz.

Bojovnosť je v nás veľmi hlboko zakorenená. Od detstva sa učíme, že za svoje sny musíme bojovať. Paradoxné však je, že to všetko robíme preto, aby sme aspoň na chvíľu zažili presný opak - mier.

Kto som?

15.01.2020

Celkom jednoduchá otázka, na ktorú stále hľadám správnu odpoveď.

V dnešnej dobe je enormné množstvo rád a tipov, ako pristupovať k deťom. Ako sa s nimi hrať. Ako s nimi tráviť čas. Ako ich zabávať. Téma deti je nosná a väčšina žien je po narodení bábätka matkami na plný úväzok. Ale pri tom všetkom zabúdajú na niečo veľmi podstatné.

Odmalička som rada vyrábala veci..nazývala som ich Špeciveci. Babrala som sa v hline, vyšívala, modelovala, lepila, strihala.